УДК 002
DOI: 10.21323/2071-2499-2018-3-58-60
Трансфер знаний в мясной отрасли
Трифонов М.В., канд. техн. наук
ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова
Ключевые слова:
Реферат:
Отражены основные события 2018 года в сфере обучения и повышения квалификации специалистов мясной отрасли.
The transfer of knowledge in the meat industry
Trifonov M.V.
Gorbatov Research Center for Food Systems
Key words: training, tasters, chromatografische, microbiologists, histologists, chemists, technology of meat
Summary:
The article reflects the main events of 2018 in the sphere of training of specialists in the meat industry.
Контакты:
Михаил Валерьевич Трифонов
m.trifonov@fncps.ru
Для цитирования:
Трифонов, М.В. Трансфер знаний в мясной отрасли / М.В. Трифонов // Все о мясе. – 2018. – № 3. – С. 58-60.
For citation:
Trifonov, M.V. The transfer of knowledge in the meat industry / M.V. Trifonov // Vsyo o myase. – 2018. – № 3. – Р. 58-60.